D&D Verkoop

Het D&D "Second Home Full-Service sales ”pakket

Bent u een projectontwikkelaar die zijn recreatieproject optimaal wil vermarkten en verkopen? Of bent u als particulier in het bezit van een recreatiewoning en wilt u deze te koop aanbieden?

**Onze diensten voor een succesvolle verkoop**

Bij D&D zijn we bekend met de ins en outs van de recreatiemarkt. Wij bieden een uitgebreid scala aan diensten om ervoor te zorgen dat de verkoop van uw woning of project vlot verloopt:

– Marktanalyse en waardebepaling: Onze eerste stap is een grondige marktanalyse om de optimale verkoopprijs te bepalen. We streven naar de best mogelijke prijs op basis van actuele markttrends en vergelijkbare verkopen.

Professionele marketing:

We maken gebruik van professionele presentaties, aantrekkelijke brochures, uitgebreide online en offline marketing, en een doeltreffende marketingstrategie om uw woning of project onder de aandacht te brengen bij potentiële kopers. We begrijpen het belang van een goede eerste indruk en zullen uw eigendom perfect presenteren.

Bezichtigingen en onderhandelingen: Wij organiseren bezichtigingen en voeren onderhandelingen namens onze klanten.

Juridische ondersteuning: De verkoop van een recreatiewoning vereist afhandeling van juridische aspecten en contracten. We werken samen met diverse partners op het gebied van juridisch advies om ervoor te zorgen dat alle juridische zaken vlot en professioneel worden afgehandeld.

Financieringsadvies: We bieden niet alleen ondersteuning aan verkopers, maar ook aan potentiële kopers met vragen over financiering. We verstrekken informatie over hypotheekmogelijkheden en financieringsopties om het verkoopproces te vergemakkelijken.

After sales: De verkoop eindigt bij ons niet bij de sleuteloverdracht. Zowel koper als verkoper kunnen altijd bij ons terecht voor eventuele vragen.

Onze filosofie is gebaseerd op vertrouwen, professionaliteit en uitstekende klantenservice. We begrijpen dat het verkopen van een recreatieproject of woning een belangrijke stap is en we zijn gepassioneerd om uw doelen te bereiken. We kijken ernaar uit om u door het verkoopproces te begeleiden en ervoor te zorgen dat uw eigendom op de best mogelijke manier wordt gepresenteerd om de beste prijs voor u te realiseren.

Informeer bij ons naar een passende offerte.

Het D&D "Second Home samen verkopen"

Speciaal voor particuliere verkopers die zelf ook een deel van het verkoopproces voor hun rekening willen nemen, bieden wij het D&D “Second Home samen verkopen” pakket aan:

Wat houdt dit in:

Samen met u zetten we ons in voor de verkoop van uw bestaande recreatiewoning. U verzorgt de bezichtigingen en wij zorgen voor een optimale presentatie en vermarkting van uw woning.

Wat kunt u van ons verwachten:

 • Verwerking van uw aangeleverde foto’s, plattegronden en kenmerken in een professionele digitale verkoopbrochure.
 • Juridische controle.
 • Bespreking van de verkoopstrategie.
 • Plaatsing van uw woning op onze website en de website van VBO Makelaar.
 • Afspraken maken voor bezichtigingen.
 • Presentatie van uw woning in onze digitale nieuwsbrief.
 • Promotie van uw woning op onze sociale media kanalen.
 • Eenmaal per jaar de presentatie van uw woning op de Second Home Beurs.
 • Onderhandelingen over de beste verkoopprijs.
 • Opstellen van de koopovereenkomst.

Prijs: €1500,00 excl. B.T.W.

Mogelijkheid tot afname van extra betaalde diensten:

 • Presenteren van uw woning op andere betaalde websites.
 • Betaalde advertenties op sociale media.
 • Vervaardiging van een verkoopplattegrond.
 • Inhuren van een fotograaf.