Over ons

“D&D Second Home, voorheen bekend als D&D Immobilien, is al ruim 25 actief in de verkoop van recreatievastgoed, met een focus op de meest prachtige locaties.

Ons doel is om onze klanten uitgebreid te adviseren over de aan- en verkoop van recreatief onroerend goed.

We streven ernaar om onze klanten in elke fase van het proces te ondersteunen, van het begin van het koopproces tot aan de oplevering van hun woning. D&D zorgt ervoor dat onze klanten in contact komen met alle benodigde partijen, zoals notarissen, accountants en andere betrokken partijen bij het recreatieproject.

Of u nu op zoek bent naar een woning,  chalet of appartement, wij bieden een breed scala aan opties in de meest pittoreske en vooruitstrevende gebieden waar zowel zomer- als wintertoerisme gegarandeerd is. Daarnaast presenteren wij regelmatig ons aanbod op beurzen, waaronder de Second Home Beurs.

Als verkopend makelaar bemiddelen wij voor diverse partijen, waaronder projectontwikkelaars en particulieren.”

“D&D SECOND HOME EEN FAMILIEBEDRIJF”

Frans Diks: 

Al meer dan drie decennia ben ik, samen met mijn vrouw, actief als zelfstandig ondernemer. Van 1981 tot 2006 was ik eigenaar van een Assurantie-, Hypotheek- en Makelaarskantoor. Gedurende die tijd bemiddelde ik niet alleen in de verkoop van woningen in Nederland, maar ook in de verkoop van recreatievastgoed in het fantastische Oostenrijk.

Mijn liefde voor het berglandschap van Oostenrijk en mijn uitgebreide netwerk ter plaatse hebben er na de verkoop van het assurantiekantoor in 2006 toe geleid dat ik me volledig ben gaan richten op het begeleiden van Oostenrijkliefhebbers bij de aan- en verkoop van hun droomwoning in dit prachtige land. Sinds 1999 zijn we actief in Oostenrijk, wat resulteert in meer dan 20 jaar ervaring in de Oostenrijkse vastgoedsector.

Onze dochter, Simone Diks, is al sinds haar negentiende actief binnen ons bedrijf. Als geregistreerd makelaar en taxateur, en lid van VBO Makelaars, draagt ze bij aan de kwaliteit en expertise van onze diensten.

Simone Diks RM/RT: LinkedIn

Wat is er nu mooier dan klanten te begeleiden bij de verkoop of aankoop van recreatiewoningen of -projecten? Mijn streven om altijd dat extra stapje te zetten, kenmerkt mijn inzet en betrokkenheid bij elke transactie.

Naast mijn passie voor het begeleiden van klanten, ligt mijn expertise ook op het gebied van (vastgoed)marketing. Voor de lancering van een (nieuw) project zijn er talloze taken om de optimale strategie te bepalen. Ik bijt me vast in het vinden van de meest effectieve marketingaanpak en zet direct zichtbare stappen vanaf dag één.

Als RegisterTaxateur voer ik taxaties uit van woningen in de regio IJsselstein/Utrecht. Meer informatie over deze expertise is te vinden op www.dikstaxatie.nl.

Kom in contact!

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief