Klagenfurt – Wörthersee Seeappartements – 1e verdieping

Krumpendorf Wörthersee Klagenfurt, Karinthië
€865.000,– excl. kosten

Kenmerken

 • Vierkante meter:
  117M2
 • Slaapkamers:
  1
 • Badkamers:
  1
 • Locatie:
  Krumpendorf Wörthersee Klagenfurt, Karinthië
 • Vergunning: Toeristische verhuur of hoofdbewoning. Eigen gebruik voor vakantie mogelijk. Art. 82b GewO
 • Balkon/terras: Terras 55 m2 op zuiden en oosten
 • Voorzieningen: Dubbele ondergrondse parkeergarage
 • Energielabel: Ja. HWB: 232 kWh/m²a fGEE: 2,71 geldig tot: 14.09.2030
 • Bouwjaar: 2023
 • Bijkomende aankoopkosten: 3,5% overdrachtsbelasting 1,1% inschrijving Kadaster 1,5% Notariskosten ex BTW + notaris- en zegelrechten volgens het tarief Eventueel 1% Bankkosten over hypotheekbedrag 1% Inschrijving hypotheekregister Makelaarskosten Max 3% ex. BTW
 • Alle details over dit object en de regio zijn gebaseerd op informatie verstrekt door de verkoper. De informatie is door D&D gecontroleerd volgens eigen standaardcriteria. Er wordt geen aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid en volledigheid van de informatie van de verkoper of zijn dienstverleners.

Beschrijving

Meer Wörthersee bestaat niet…

Met een adembenemend en vrij uitzicht over het meer aan de oostkant van de Wörthersee, aan de rand van Klagenfurt, bevindt zich dit kleinschalige en stijlvolle wooncomplex. Sinds 2012 beschikt dit complex twee ruime terraswoningen, met een nieuw te bouwen penthouse in het vooruitzicht. Alle woonruimtes bieden een uitstekend panorama: een prachtig zicht op het mooiste meer van Karinthië.

De woningen zijn gelegen tussen Klagenfurt en Krumpendorf. De mondaine badplaats Velden op slechts 15 minuten afstand. Skiën is mogelijk in het sfeervolle Skigebied Gerlitzen op 25 minuten afstand.

Het appartementencomplex biedt plaats aan twee hoogwaardige, volledig gemoderniseerde woningen, van 117 m2 en 109 m² (uitbreidbaar tot 160 m²). Het nog te bouwen penthouse, groot 135 m2, zal imponeren door het fantastische uitzicht door de grote raampartijen met uitzicht

op de Wörthersee. Hoogwaardige houten vloeren, ruime terrassen en een eigen overdekte parkeerplaats die bereikbaar is via de achter gelegen parallelweg maken het geheel compleet.

De prachtige ligging in de oostelijke baai van de Wörthersee zorgt het hele jaar door voor een vakantiegevoel. Op slechts 80 meter bereik je het strandbad Klagenfurt via de promenade langs het meer.

De directe nabijheid van het stadscentrum en de badplaats Krumpendorf vormen een aanvulling op de unieke locatie aan het meer.

Klagenfurt, met ongeveer 100.000 inwoners, biedt de voorzieningen van een kleinere stad, maar ook uitstekende universiteiten, een internationale luchthaven en eengeweldig culinair en cultureel programma.

Er is een bushalte op loopafstand van de wooneenheden met twee buslijnen die u binnen 15 minuten naar het centrum van Klagenfurt brengen. Het stadscentrum is met de auto bereikbaar in 10 minuten dankzij de nabijheid van de snelweg.

Slovenië en Italië zijn gelegen op korte afstand en binnen 40 minuten te bereiken. Met een fantastisch, onbeperkt uitzicht over het meer vanaf de tweede rij aan de oostkant van de Wörthersee aan de rand van Klagenfurt, is deze op het zuiden gelegen woning in een royaal en smaakvol modern appartementengebouw sinds 2012 met twee ruime terraswoningen en een nog nieuw te bouwen penthouse gesitueerd.

Alle wooneenheden garanderen het allerbeste uitzicht: Het uitzicht op het mooiste meer van Karinthië en de perfecte ligging tussen Klagenfurt en Krumpendorf.

Kaart

Aanvragen

Andere woningen