Braz/ Bludenz – Vorarlberg Unterradin

Braz, Vorarlberg
€Op aanvraag, ook alleen grond met vergunning

Kenmerken

 • Vierkante meter:
  *M2
 • Slaapkamers:
  1
 • Badkamers:
  1
 • Locatie:
  Braz, Vorarlberg
 • Energielabel: Ja
 • Voorzieningen: Parkeergarage
 • Bouwjaar: Start bouw 2025 bij 50% verkocht
 • Bijkomende aankoopkosten: B.T.W. 20% 3,5% overdrachtsbelasting 1,1% inschrijving Kadaster 1,5% Notariskosten ex BTW + notaris- en zegelrechten volgens het tarief Eventueel 1% Bankkosten over hypotheekbedrag 1% Inschrijving hypotheekregister Makelaarskosten Max 3% ex. BTW BTW wordt verrekend bij aankoop
 • Alle details over dit object en de regio zijn gebaseerd op informatie verstrekt door de verkoper. De informatie is door D&D gecontroleerd volgens eigen standaardcriteria. Er wordt geen aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid en volledigheid van de informatie van de verkoper of zijn dienstverleners.

Beschrijving

Verscholen in een betoverend berglandschap wordt dit prachtige project ontwikkeld. De appartementen bieden een perfecte balans tussen traditioneel karakter en moderne luxe. Het gebruik van lokaal hout, zowel op de gevel als in het interieur, weerspiegelt authenticiteit en warmte.

Ervaren regionale ambachtslieden zorgen voor een hoogwaardige afwerking, waardoor elk appartement een uniek meesterwerk wordt.

Met lichte, ruime kamers, eersteklas inrichting en een ongeëvenaarde locatie met een adembenemend panorama, bieden de appartementen de ideale setting voor een onvergetelijke vakantie-ervaring.

Bludenz dient als een geliefd startpunt voor sportliefhebbers, natuurliefhebbers en cultuurliefhebbers. Dit charmante Alpenstadje wordt omringd door vijf stervormige Alpendalen, elk met hun eigen unieke karakter en schoonheid.

Wat dit project echt bijzonder maakt, is dat de appartementen zijn bestemd als vakantiewoningen zonder verhuurverplichting, waardoor u de mogelijkheid heeft om een speciaal plekje in de Alpen uw eigen thuis te noemen.

Ligging: Perfecte ligging in Klostertal. Tussen Arlberg en Bludenz op ca. 850 km. vanaf Utrecht.

Winteractiviteiten: Geniet van diverse winteractiviteiten zoals winterwandelingen, skiën op de pistes van 5 skigebieden welke op ca. 20 minuten rijden bereikbaar zijn.

Sneeuwzekerheid: 1 Skigebied uitgelicht: Het bijzondere Sonnenkopf wat u altijd natuursneeuw biedt en veel zonuren.

Zomeractiviteiten: Het project is direct gelegen bij de prachtige 18-holes golfbaan in BRAZ-Bludenz.

Winkelmogelijkheden: Op korte afstand ligt het dorp Bürs waar u een groot en gezellig winkelcentrum vindt, terwijl het nabijgelegen Bludenz veel te bieden heeft. De steden Bregenz, Feldkirch en Dornbirn zijn zeer de moeite waard.

Bereikbaarheid: Braz bevindt zich in de deelstaat Vorarlberg, binnen de 4 landen regio met Duitsland, Liechtenstein en Zwitserland. De luchthavens van Zürich en Innsbruck zijn goed bereikbaar per trein, waardoor vliegen naar deze regio zeer toegankelijk is.

Kaart

Aanvragen

Andere woningen